Generálka nevyšla, Viktoria padla s Grozným 0:3. Do startu ligy se musíme zlepšit, říká kouč Krejčí

Viktoriáni prohráli v posledním přípravném zápase před začátkem jarní části Synot ligy s Terekem Grozny 0:3. Generálka se tak svěřencům Karla Krejčího nepodařila vůbec podle představ, rozčarování neskrývá ani samotný trenér.

Cílená propagace v Plzni

„Nebylo to příjemné pokoukání. Bohužel jsme zápas nezvládli a teď po zápase jsem zklamaný. Výsledkově sice zápas vypadá jednoznačně, ale v prvním poločase jsme za stavu 0:0 měli dobré příležitosti k tomu, abychom šli do vedení. Soupeř nás potrestal poměrně lacinou brankou ze standardky. Ve druhé půli jsme inkasovali opět ze standardky a pak přišla pasáž, kdy byl soupeř zkrátka lepší a v utkání dominoval. Ze zápasu rozhodně nejsem nadšený a v negativním slova smyslu mi zamotal hlavu,“ hodnotí plzeňský hlavní trenér. „Máme ještě osm dní do ligy a musíme se dle mého zlepšit ve všech aspektech,“ dodává Krejčí.

„Pohybově jsme na hřišti nevypadali dobře. Někteří hráči za mnou přišli s tím, že mají žaludeční potíže pravděpodobně z jídla. Zítra se vrátíme domů a uvidíme, jak se dají kluci dohromady. Je potřeba si asi určité věci tvrdě vyříkat, dostali jsme facku v pravou chvíli. Věřím ale, že se do začátku ligy dokážeme správně nastartovat,“ uzavírá Karel Krejčí.

sobota 6.2.2016, 17:30Plzeň: Kozáčik - Rajtoral (Matějů), Hubník, Hejda, Limberský - Hořava (Vaněk), Hrošovský - Petržela, Kolář (Holenda), Kovařík - Ďuriš (Krmenčík)
Branky: 39. Mitrishev, 61. Aissati, 67. Grozav

foto: fcviktoria.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka