Giant liga pokračuje, představí se lídr Boubal i Ondřej Cink

Třetí závod 17. ročníku seriálu Giant Liga 2018 se po úvodním díle v Plzni na Rapidu a druhém díle ve sportovním areálu Komora v Táboře opět vrací do Plzně.

Jarní servisní akce AUTO CB

Start v Plzni potvrdil i Ondřej Cink (Primaflor Mondraker Rotor Team) a samozřejmě vítěz dvou úvodních podniků v Plzni a Táboře Martin Boubal (CK Příbram Fany gastroservis).

Závodníci tentokrát pojedou bodovací závod, kdy si v každém pátém okruhu nejlepší čtyři připíší 5,3,2 a 1b. A aby jezdci drželi vysoké tempo, bude v každém kole navíc připsán prvnímu jezdci 1b.

Očekává se souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce dubna. Zatím ho má pevně v držení, vynikající dráhař Denis Rugovac (Favorit Racing).

!Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které tentokrát pokračují po Táboře v Plzni ve sportovním areálu Rapid. Do Plzně se chystá i kompletní táborský mančaft v čele se zkušeným Martinem Hunalem (ČEZ CT Tábor). Jak si s tím poradí vedoucí muž v pořadí Martin Boubal, tak na to se přijďte podívat na Rapid," říká ředite závodu Jan Kotal.

Ve středu 25. dubna od 17:30 hod tak odstartuje již třetí díly GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.04.2018 13:29



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka