HC Plzeň bude spolupracovat na výchově mladých čínských hokejistů

Zástupci hokejového klubu HC PLZEŇ 1929 Martin Straka a společnosti CONEOS s.r.o. Jiří Macháček podepsali ve středu 3. května 2017 memorandum o spolupráci mezi hokejovým klubem HC Plzeň a hokejovým klubem z Pekingu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jedná se o dokument, jehož cílem je předávání zkušeností nejen mezi hokejovými žáky, ale také mezi trenéry z české a čínské strany. V rámci hokejového soustředění bude probíhat výměna mladých hokejistů i trenérů za účelem získání nových zkušeností. Završením každé výměnné etapy budou přátelské zápasy, které ukáží nabyté zkušenosti v praxi. Kromě spolupráce na rozvoji hráčských dovedností, bude vzájemná kooperace zaměřena i na součinnost v oblasti provozu zimního stadionu a další spojené infrastruktury.

HC Škoda Plzeň je účastníkem nejvyšší extraligové soutěže v České republice, kde v sezóně 2012-2013 získala titul Mistra České republiky. Hokejový klub systematicky pracuje s mládeží a vytváří předpoklady pro růst jejich talentu a výkonnosti. V současné době vychovává přes 300 dětí, které jsou soustředěny do několika věkových kategorií. Od nejmenších v brusličce a základně, přes sportovní třídy až po dorostenecké a juniorské kategorie. Hokejový klub využívá služeb 15 profesionálních trenérů, kteří se neustále vzdělávají ve svém oboru. Aktuálně se plzeňská mládež může pyšnit titulem nejúspěšnější mládežnické organizace za uplynulou sezónu 2016/2017, ve které junioři a starší dorostenci získali mistrovský titul a mladší dorostenci vybojovali bronzové medaile.
Společnost Coneos s.r.o. se orientuje především na vyhledávání investičních příležitostí v Čínské lidové republice.  Firemní aktivity zahrnují různorodé oblasti, prostřednictvím nichž propojují tyto dvě země ke vzájemnému sblížení. 
 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 18.05.2017 12:33



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka