HC Škoda Plzeň finančně podpořila dětskou ORL, šek předal Martin Straka

Martin Straka a Miroslav Indrák navštívili v pondělí 22. května oddělení dětské ORL Fakultní nemocnice Plzeň-Bory.

Cílená propagace v Plzni

Důvodem jejich návštěvy bylo předání výtěžku z prodaných dresů.

„Šlo konkrétně o částku 25 tisíc za vydražené dresy na závěrečném setkání partnerů,“ uvedl generální manažer klubu Martin Straka. Dárkový šek si od Martina Straky převzal primář oddělení dětské ORL MUDr. David Slouka Ph.D., MBA. 
Setkání si nenechal ujít ani ředitel Fakultní nemocnice Plzeň. „My z Fakultní nemocnice Plzeň jsme velmi rádi, že máme navázanou spolupráci s HC Škoda Plzeň. Kluci jsou nejen výborní sportovci a vzory i pro naše pacienty a pro některé naše zaměstnance, ale zejména jsou to lidi. Jsou lidští a naše spolupráce je dokonalá. Moc děkujeme za finanční dar, který dali z výtěžku dresů a který použijeme pro potřeby tohoto dětského oddělení,“ sdělil MUDr. Václav Šimánek, Ph.D.

Velkou radost z návštěvy měly i hospitalizované děti. Dětské pacienty potěšil nejen generální manažer klubu Martin Straka, ale i hokejista Miroslav Indrák. Plzeňský útočník pocházející z Písku zavzpomínal sám na svojí hospitalizaci na tomto oddělení, které je jediné svého druhu nejen v Plzeňském kraji. „Je to lůžkové pracoviště s kapacitou 20 pacientů a je jediné svého druhu v Plzeňském, Karlovarském a i Jihočeském kraji. Nejčastěji jsou zde dětičky hospitalizované pro plánované zákroky, jako jsou klasické nosní mandle,“ uvedl dále ředitel nemocnice Václav Šimánek.



 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka