Hejtman přivítal první miminka z kraje narozená v roce 2017

První holčičku a prvního chlapce narozené v roce 2017 v Plzeňském kraji spolu s jejich rodiči v úterý přivítal na krajském úřadě hejtman Plzeňského kraje Josef Bernard.

Cílená propagace v Plzni

Rodičům dětí hejtman předal pamětní list a peněžní dar ve výši 10 tisíc korun společně s drobnými dárky.

První narozenou holčičkou a zároveň prvním miminkem Plzeňského kraje v roce 2017 byla Magdalena Košťálová, kterou představila maminka Nina Košťálová. První holčička kraje neměla cestu na krajský úřad dalekou, s rodiči žije v Plzni a má téměř dvouletého brášku Davida. Magdalena se narodila téměř pět hodin po půlnoci ve Fakultní nemocnici Plzeň.

Prvním narozeným chlapečkem Plzeňského kraje byl František Senjuk, který se narodil až dvanáct minut před polednem. Na setkání s hejtmanem doprovodili Františka rodiče Miroslava a Leoš Senjukovi, kteří přijeli ze Štěnovického Borku. František má také staršího sourozence, je jím tříletý Filip.

První miminka Plzeňského kraje roku 2017

Magdalena Košťálová

porodní míry:  3820g, 51 cm

datum a čas narození: 1. 1. 2017 v 4:57 hod 

František Senjuk

porodní míry: 3700g, 50 cm

datum a čas narození: 1. 1. 2017 v 11:48 hod 

Rodičům i novorozencům popřál hejtman Josef Bernard: „Tradice vítání prvních občánků kraje je pro mne velice příjemnou pracovní záležitostí a jsem moc rád, že mohu osobně Magdalence i Františkovi popřát mnoho zdraví a štěstí, spoustu splněných přání.“ 

Uvítání nových občánků kraje hejtmanem Plzeňského kraje se stalo již tradicí. Kromě finančního daru pro rodiče je vždy připraven dárek i pro děti, v letošním roce dostaly interaktivní hrací deku. 

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka