Hokejoví Indiáni povedou od pondělka hodiny tělocviku a angličtiny ve školách kraje

Od pondělí 2. 10. 2017 startuje nový projekt klubu HC Škoda Plzeň s názvem - Trénuj jako indián. Jedná se o dlouhodobou aktivní spolupráci hokejového klubu a škol v Plzeňském kraji.

Jarní servisní akce AUTO CB

HC Škoda Plzeň patří již mnoho let mezi nejpopulárnější sportovní kluby v Plzeňském kraji. Extraligové zápasy patří k nejnavštěvovanějším sportovním utkáním v Plzni. Pro klub je velice důležité, aby si návštěvníci odnesli co nejvíce pozitivních sportovních zážitků.

Nový projekt se týká aktivního zapojení hráčů do výuky tělesné výchovy a částečně do výuky anglického jazyka. Hodiny povedou na školách samotní hráči A-týmu. První školou na seznamu je 2. ZŠ ve Schwarzově ulici v Plzni na Borech.

Hokejoví indiáni připravili několik cvičení ze skutečného tréninku fyzické přípravy, které s žáky a studenty budou cvičit. Účast na hodině tělocviku bude doplněna soutěží a na závěr povídáním o hokeji.

Hodiny anglického jazyka zpestří američtí hráči klubu Ryan Hollweg a Nick Jones. Výuka slovíček z hokejového prostředí bude doplněna konverzací.

Nejšikovnějším žákům a studentům hokejisté věnují volné vstupenky na utkání.

Zájem o projekt ve školách je tak velký, že nepůjde uspokojit všechny školy, ale klub se pokusí vyhovět postupně všem školám dle pořadí zájmu.

Indiáni věří, že nová aktivita žáky a studenty zaujme a nakonec i učitelům přinese nové zážitky. Zároveň by chtěli tímto projektem přiblížit profesionální sport žákům a studentům škol a přilákat jak ke sportu, tak na hokejový stadion více mladých lidí.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka