Hudba a jídlo. Do depa v Plzni v sobotu míří Street Food Rocks

Už třetím rokem festival Rock for People spojuje nejlepší pouliční jídlo se špičkovou hudbou a pohodovou festivalovou atmosférou.

Cílená propagace v Plzni

Již tuto sobotu 26. května se v Plzni v DEPO2015 uskuteční populární gastro-hudební akce STREET FOOD ROCKS. Akce začne od 10 hod a od 12,30 bude hudební program.

Chcete ochutnat tradiční africké speciality, autentické jídlo ze Srí Lanky, vynikající pelmeně, luxusní trhané vepřové nebo poctivý americký burger?  A nebo raději něco sladkého: palačinky, makronky, vafle nebo jiné dobroty?  A k tomu si navíc užít dobrou muziku? STREET FOOD ROCKS v sobě spojuje to nejlepší pouliční jídlo se špičkovou hudbou a pohodovou festivalovou atmosférou  a vstup je zdarma!

Headlinerem letošního hudebního programu bude česko-italský multimilionář a trendsetter milánské XXXL módy v jednom Kapitán Demo. K jídlu, k poslechu a k tanci vedle něj zahraje také britský kouzelník s hlasem a kytarový beatník The PETEBOX, indie folkové duo Teepee, broumovští rave-punkoví Kluci, indierockoví The Avenues a další.

Kvalitní gastronomie pod taktovkou Zdeňka Střížka, zakladatele veleúspěšného Burgerfestu, provede návštěvníka zákoutími kuchyní z celého světa. Těšit se můžete na speciality z Asie či Afriky, ale nebudou chybět ani tradiční oblíbené burgery a hot dogy v té nejvyšší kvalitě. Na své si přijdou i milovníci sladkostí a samozřejmě nebude chybět dobré pití. Více než dvě desítky stánků budou připraveny v DEPO2015 už od 10 dopoledne.

Kvalitní jídlo je základ spokojenosti a dobrého rozpoložení většiny lidí. Ochutnávání kuchyní z celého světa patří k zážitkům, které jsou v dnešní době vyhledávány čím dál tím častěji. Proto stále roste i počet food festivalů a gastronomických akcí. Street Food Rocks ale nabízí ještě něco navíc! Kromě špičkové kvality gastra servíruje pořádnou dávku živé muziky. Na Street Food Rocks festivalu budou k dispozici i odpočinkové paletové zóny. Akce je určena pro všechny věkové kategorie a opravdu všichni si přijdou na své. Pro děti nebudou chybět ani sladké speciality či zajímavé nealko nápoje. Street Food Rocks přináší neopakovatelnou letní atmosféru s příjemným pocitem v žaludku. Vstup na SFR v Plzni a Hradci Králové je ZDARMA, v Praze je symbolické vstupné.

Více informací na: www.facebook.com/Street-Food-Rocks-1769195746649698/

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka