ILL Fish míří v úterý do Buena Visty na poslední letošní koncert

Plzeňská známá partička ILL Fish má za sebou koncerty nabušený rok 2017 a poslední zastávkou 26.12. je jejich oblíbený Buena Vista Club v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Kapela se těší, až se se všemi rozloučí a společně našlápne do nového roku, který přinese ještě více rocku než doposud!

Loňský rok své fanoušky potěšili po více než šesti letech novým EP No Stress, které pokřtili 27.10.2016 v plzeňské Šeříkovce. Po vydání rozhodně nezaháleli a pracovali hned na natáčení videoklipu k singlu Vagabonds Pride, který byl k vidění právě touto dobou v roce 2016. Dalším počinem po tomto úspěšně odvedeném kousku následoval ještě úspěšnější videoklip k jejich zatím nejrockovějšímu singlu Lonely. Sklidil spoustu ovací a ILL Fish své fanoušky postupně navnazují na v pořadí třetí videoklip, který právě chystají. 

ILL Fish působí na plzeňské hudební scéně od počátku tisíciletí. Vystupují v klubech a na festivalech nejen v ČR, ale i v Evropě. V roce 2004 ovládli talentovou soutěž rockových kapel a interpretů Múza a úspěch slavili i v několika dalších. Hrají jak vlastní přímočarou tvorbu ze svých třech řadových desek, tak hity vybraných zahraničních kapel.. Svojí dravostí okouzlí nejedno hudební srdce.

Vstupenky na koncert v Buena Vistě 26.12. najdete v předprodeji v síti smsticket.cz nebo na místě.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka