Indiáni předávali plzeňským dětem vysvědčení

Hokejisté HC Škoda Plzeň si před dnešním tréninkem zašli do školy, ale místo do školních lavic zamířili předávat dětem vysvědčení.

Cílená propagace v Plzni

Tuto speciální příležitost získaly školy, jejichž žáci byli v sezóně nejaktivnější v navštěvování domácích zápasů indiánů.

Základní a střední školy totiž měly tuto možnost sledovat a podporovat tým v cestě za konečnými bronzovými medailemi. Čtyři nejaktivnější se nyní dočkaly odměny v podobě návštěvy hráčů při slavnostním předávání vysvědčení.

Poděkovat školám za podporu na zápasech vyrazili například útočníci Jakub Lev a Miroslav Indrák. Ti se vydali na základní školu v Chrástu u Plzně. „Jsme moc rádi, že hokejisté dorazili k nám do školy a pro osmáky, kteří chodili nejvíce podporovat indiány, to bylo příjemné překvapení a odměna. Děti si to užívaly a  i v dalším roce budou určitě chodit podporovat. Věřím, že v novém školním roce budeme chodit i ve větším počtu a zapojí se i další třídy,“ říká ředitel základní školy v Chrástu Mgr. Tomáš Páník.

Chvíle ve škole si užívali i hokejisté. „Bylo to velmi zajímavé vrátit se zpátky do školy, i když trochu jiným způsobem. Bylo vidět, že dětem naše návštěva udělala velkou radost a nás těší, že jsme jim mohli tímto způsobem poděkovat za podporu během sezóny,“ říká útočník Jakub Lev.

Velmi aktivními fanoušky byly i děti z 26. základní školy v Plzni-Liticích, kterým přišli předat vysvědčení za celoroční snažení v lavicích a malý dárek z klubového fanshopu útočníci Jaroslav Kracík s Tomášem Svobodou. Žákům páté třídy tato netradiční návštěva udělala velkou radost a po předání vysvědčení měli možnost získat i podepsané kartičky.

Brankář Patrik Polívka a obránce Michal Moravčík pak zamířili na dvě gymnázia, která byla také velmi aktivní ve fandění indiánům v průběhu základní části. Nejprve duo hráčů zamířilo na Masarykovo gymnázium a následně i na Církevní gymnázium v Plzni.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.06.2016 14:07



2 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka