Indiáni slaví postup do čtvrtfinále, domácí zápasy s Libercem hrají v neděli a pondělí

Posledními čtvrtfinalisty play-off extraligy se stali hokejisté Plzně. Indiáni dovršili v neděli po 22. hodině obrat série na vítkovickém ledě výhrou 2:1 ve druhém prodloužení.

Cílená propagace v Plzni

Třetí nejdelší zápas v historii domácí nejvyšší soutěže rozhodl v čase 94:22 útočník David Stach. Plzeň ve středu a ve čtvrtek vyzve liberecké mistry v liberecké areně. Domácí zápasy Indiáni sehrají v neděli a v pondělí. "V sérii předkola jsme byli možná favorité kvůli vzájemné bilanci, ale teď to bude samozřejmě Liberec. Ale myslím si, že když budeme hrát tak, jak jsme hráli poslední tři duely, máme šanci uspět," řekl internetovým stránkám klubu brankář Matěj Machovský.

Předkolo play-off bylo pro Indiány náročné. Započali ho ve Vítkovicích dvěma porážkami, když nejprve nedohnali dvoubrankovou ztrátu a podlehli po trefě do prázdné 1:3, v odvetě naopak sami takovou výhodu nepřetavili ve vítězství a prohráli po pár vteřinách hry v prodloužení 2:3.

Na západě Čech se ale karta obrátila. Západočeši do třetího duelu vlétli, po celý zápas vedli a dokráčeli k vítězství 5:3, druhý mečbol Ridery smazali po výsledku 5:2!

foto: hcskoda.cz

 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 13.03.2017 14:49



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka