Instruktor autoškoly šel v H. Týně napomenout řidiče, ten ho přejel

Dne 7. června 2018 v 09:58 hodin došlo k dopravní nehodě na křižovatce ulic Na Přeložce a Dvořákova v obci Horšovský Týn.

Cílená propagace v Plzni

Čtyřiapadesátiletý řidič osobního automobilu tovární značky Mercedes objel vlevo v křižovatce stojící nákladní automobil tovární značky Iveco s označením autoškoly, jehož řidič – žák autoškoly, odbočoval na křižovatce doprava ve směru jízdy z ulice Dvořákova do ulice Na Přeložce. Řidič Mercedesu odbočoval doleva a domníval se, že vozidlo Iveco má technickou poruchu. Devětašedesátiletý instruktor autoškoly ještě před odbočením vozidla Mercedes vystoupil z vozidla a šel k vozidlu Mercedes, aby upozornil řidiče na nesprávné chování v dopravě. Jenže řidič Mercedesu jej přehlédl a došlo ke střetu jeho vozidla s instruktorem. Po střetu chodec upadl na zem.

Oba účastníci se dobrovolně podrobili dechové zkoušce ke zjištění, zda nejsou pod vlivem alkoholu. Obě odborná měření byla s výsledky negativními. Chodec utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice k ošetření. Škoda na vozidle Mercedes byla vyčíslena na 5 tisíc korun.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka