ITEP otevřel dveře rodinám s dětmi. Zve až do soboty

V hale Lokomotivy v Plzni na Slovanech se ve čtvrtek 15. září otevřely brány veletrhu cestovního ruchu ITEP. O slavnostní atmosféru se na zahájení postarali mladí muzikanti z Junior orchestru pod taktovkou Jana Bodnára.

Cílená propagace v Plzni

Samotný veletrh zahájil hejtman Plzeňského kraje Václav Šlajs. 

Cestu do plzeňské haly TJ Lokomotiva si na zahájení veletrhu našly více než čtyři tisíce návštěvníků, které přivítal nejen hejtman kraje, ale kromě náměstka Jiřího Stručka také například ředitelka odboru cestovního ruchu Ministerstva pro místní rozvoj Renata Králová či generální ředitelka Agentury CzechTurism Monika Palatková.

„Těší mě zájem zahraničních vystavovatelů zúčastnit se veletrhu a dle účasti návštěvníků vidím, že o destinace v Rakousku, Německu, Slovensku nebo Itálii mají zájem,“ uvedl hejtman při zahájení veletrhu.

Veletrh ITEP je letos poprvé rozšířen do obou hal TJ Lokomotiva a návštěvníci mohou získat informace o cestování, tipy na výlety a užitečné cestovatelské rady od 132 vystavovatelů. Nejvíc si však veletrh užijí rodiny s dětmi, na které se letošní ročník ITEPu zaměřil.

Podrobné informace o veletrhu a kompletní program najdete na webu: http://www.itep-plzen.cz/

Veletrh pokračuje v pátek 16. a v sobotu 17. září. Vstup na veletrh je zdarma.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.09.2016 12:45



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka