IYASA přijede 13. července!

Dvanáctičlenná africká hudební, taneční a divadelní skupina umělecké školy v městě Bulawayo v Zimbabwe přijíždí po obrovském úspěchu v minulých letech na své v pořadí už osmnácté turné do Evropy.

Cílená propagace v Plzni

IYASA ( Inkululeko Yabatsha School of Arts) přiváží opět představení plná písní, tanců, rytmů a scén inspirovaných africkou lidovou kulturou, která vás uchvátí svým spádem, provedením a svou bezprostředností.

Studenti a učitelé soukromé umělecké školy ze zimbabwského Bulawaya, která byla založena v roce 1998 jako taneční a divadelní škola a má v současnosti 60 učitelů a žáků, nalezli v minulých letech svůj druhý domov v Jindřichově Hradci, pobyt na jihu Čech a na Vysočině považují vždy za nejkrásnější část turné po Evropě a těší se na setkání s mnoha přáteli, obdivovateli a fanoušky, které si u nás při minulých vystoupeních získali. Velmi úspěšně se rozvíjí také spolupráce s českými zoologickými zahradami zaměřujícími se zejména na africkou faunu.

Svou návštěvou některého z vystoupení skupiny IYASA podpoříte rozvoj umělecké školy v Bulawayu a umožníte vzdělání v tomto oboru několika africkým dětem.


Zdroj: ZOO PLZEŇ

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 10.07.2018 08:23




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka