Jak pořídit dům na klíč v Plzni za 1,7 milionu korun? Víme, jak na to!

Přemýšlíte o stavbě rodinného domu na klíč v Plzni nebo okolí? Chcete se přestěhovat? Vše zařídí BrickHouse!

Cílená propagace v Plzni

O společnosti BrickHouse s.r.o.

Společnost BrickHouse provádí rekonstrukci rodinných domů či kompletní realizaci zděných domů na klíč v okolí Plzně. Zabývá se stavbou nízkonákladových rodinných domů, přičemž klade nejvyšší důraz na kvalitu, nízkou cenu a jednoduchost. Jedná se nejen o bungalovy, ale i o patrové domy s půdorysy již od 60 m2. Krom toho se firma specializuje na poradenskou činnost.

Zděný dům na klíč BRIK 2+kk za 1 700 000 Kč

Při výstavbě tohoto domu je kladen mimořádný důraz na maximální možné využití vnitřní dispozice a užitných ploch místností domu pohybujících se okolo 60 m2. Dům disponuje užitnou plochou o výměře 63,9 m2. Součástí je smysluplně oddělená koupelna a samostatné WC. Dům je navržen pro zcela komfortní užívání a je plně dostačující v závislosti na počet uživatelů tohoto domu – počítá se se 2 osobami. Obytná místnost ložnice a spojená kuchyň s obývacím pokojem jsou více než rozměrově rozumné. S vnějšími rozměry 9,86m x 8,36m (zastavěná plocha domu je 80,3m2), jde o kompaktní a technicky nenáročný dům.

Dispozici domu lze jakkoliv zrcadlit a měnit dle potřeby a osazení na konkrétním pozemku. Ze zádveří, kde je umístěn hlavní vchod do domu je vstup do technické místnosti a chodby, ze které se lze dostat do všech zbylých místností, tj. místnosti WC, koupelny, ložnice a obývacího pokoje propojeného s kuchyní.

Doba výstavby je od začátku „kopnutí“ po realizaci stavby „na klíč“ a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně do 10 měsíců.

Přizpůsobte si dům podle vašich představ

Dispozici domu lze jakkoliv zrcadlit a měnit dle potřeby a osazení na konkrétním pozemku. Ze zádveří, kde je umístěn hlavní vchod do domu je vstup do technické místnosti a chodby, ze které se lze dostat do všech zbylých místností, tj. místnosti WC, koupelny, ložnice a obývacího pokoje propojeného s kuchyní.

Konstrukční řešení

Odvodněná základová konstrukce domu je tvořena zateplenou železobetonovou základovou deskou tl. 200 mm vč. ležatých rozvodů vody, elektro a kanalizace, které jsou vytaženy k hraně domu. Konstrukční řešení obvodových stěn je ve standardu z pórobetonových tvárnic tl. 250 mm zateplené fasádním polystyrenem tl.200 mm, vnitřní nosné stěny a příčky jsou též pórobetonové. Okenní a obvodové dveřní výplně jsou tvořeny z plastových šestikomorových profilů TROCAL s izolačními Trojskly. Krov je tvořen vazníkem a střešní krytinou z betonových tašek a pozinkovanými klempířskými prvky. Na tuto střešní nosnou konstrukci je kotven sádrokartonový podhled vč. vatového zateplení o tl. 350 mm. Kompletní vybavení koupelny a WC, plovoucí podlahy a dlažby spolu s vnitřními dveřmi a obložkami jsou samozřejmou součástí standardu všech našich domů.

Ve střešní rovině je vhodné využívání nevytápěné „půdní“ plochy, instalací pochozích desek např. ke skladování věcí a předmětů, které se denně nepoužívají. Poté již stačí realizovat okolní terénní úpravy vč. pochozích ploch a terasy a plně využívat soukromé bydlení za velmi příznivou cenu.

Splňte si svůj sen a nechte si postavit dům na klíč!

Kontaktujte BrickHouse s.r.o.

Telefon: +420 702 060 093
Telefon: +420 702 060 094
Email: info@brickhouse.cz
Web: www.brickhouse.cz
Facebook: https://www.facebook.com/BrickHouseZdeneDomy/

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka