Jedeme si pro tři body, hlásí před duelem ve Zlíně Tomáš Poznar

Pro Tomáše Poznara a stopera Tomáše Hájka to bude velmi specifický zápas. Oba se totiž vrátí na místo činu, tedy do klubu, z kterého přišli právě do Viktorie Plzeň. O motivaci tedy budou míst postaráno.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Z pozice hosta se do Zlína vracím poprvé v životě. Bude to specifické, ale hodně se těším. Nedáme jim nic zadarmo,“ hlásí odhodlaně útočník Poznar. „Bude to těžký zápas. Zlín má kvalitu, navíc dobře doplnil tým,“ uvědomuje si obránce Hájek.

Oba již stihli předat trenéru Pivarníkovi nějaké rady. „Trenéra Zlína pana Páníka známe velice dobře, je to výborný stratég. Nějaké fintičky jsme tak trenérovi řekli,“ přiznává Poznar, jehož doplňuje Hájek: „Nějaké maličkosti jsme mu poradili, ale v dnešní době už jsou videa a různé vymoženosti, tak toho nebylo tolik potřeba.“

Zlín je zatím jediným týmem, který dokázal v této ligové sezoně Viktorii porazit. V Doosan Areně vyhrál ve čtvrtém kole 2:0 a gólově se tehdy ještě za moravský celek prosadil Tomáš Poznar. „Tehdy jsme se Zlínem hráli na brejky, protože Plzeň byla silná na míči. Očekávám, že podobně zahrají i doma, ale může to být vyrovnané utkání,“ říká.

Plánuje se opět ve vzájemném duelu prosadit, nyní již do zlínské sítě? „Kéž by to tak bylo, protože se mi střelecky od té doby nedaří. Rád bych to prolomil, navíc by to bylo symbolické. Z úcty ke klubu, který mě vychoval, bych ale případnou branku neslavil,“ prozradil Tomáš Poznar.

Tomáš Hájek pak přiznal, že hodlají společně s „Poznym“ vypsat odměnu do kabiny.

Zápas Zlín - Plzeň startuje v sobotu v 17 hodin.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka