Karel Krejčí splnil slib: Jeho hlavu zdobí červeno-modré pruhy

Plzeňská kabina dodržovala při své cestě za mistrovským titulem jednoduchou tradici, hráči se odmítali holit, dokud budou na prvním místě. Trenér Karel Krejčí se připojil se slibem, který v pondělí 2. května došel naplnění. V jednom z plzeňských kadeřnictví si nechal vlasy nabarvit do červených a modrých pruhů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Své odhodlání dával trenér staronových mistrů najevo i před samotným zákrokem. „Slib je slib a já jsem řekl, že když vyhrajeme titul, nechám si obarvit hlavu do klubových barev. "Byly sice chvíle, kdy jsem toho litoval, ale svůj díl sázky jednoduše splnit musím,“ vyhlašoval před usednutím do kadeřnického křesla. Následovalo stříhání, odbarvování na blond a následná konečná úprava do klubových barev. Na hlavě prvního muže viktoriánské střídačky vykouzlil kadeřník červené ‚véčko‘ doplněné o tři modré pruhy.

„Když jsem viděl, co všechno mi dneska na hlavě vznikalo, musím říct, že to byla krušná hodina a půl. Ale stálo to za to. Věřím, že naši fanoušci to ocení, protože právě oni jsou hnacím motorem pro mě samotného i celý tým,“ uzavírá nadšeně Krejčí.

foto: fcv


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka