Když musíš, tak musíš, řekl muž a vykálel se před strážníky

Na tuhle ranní pochůzku opětovně hlídka strážníků dlouho nezapomene.

Cílená propagace v Plzni

Za sebou má totiž řešení opravdu nechutné záležitosti v Plzni na Americké.  Vše se stalo poté, co zde v pátek před osmou ráno probudila hlídka na chodníku ve spacáku spícího muže.

Jakmile se muž vzbudil, bylo hned jasné, že mu v těle koluje značné množství alkoholu. S vulgaritami vyřčenými na adresu strážníků si absolutně hlavu nelámal a postavil se na nohy, podešel kousek o několik metrů, stáhl si kalhoty a naprosto bezostyšně začal před jejich zraky močit a kálet na chodník.

Celou záležitost pak muž, který posléze svou totožnost prokázal pouze ústně, okomentoval slovy: „Když musíš, tak musíš.‘‘. Než byl předveden ke zjištění identity na policejní oddělení, musel místo od výkalů řádně uklidit.  Z policejního oddělení, kde se mimo jiné potvrdilo, že jde o jednatřicetiletého muže, putoval pak na záchytku, jelikož nezvládal své jednání. Byl totiž ustavičně vulgární a stále narušoval veřejný pořádek. Při orientační dechové zkoušce provedené už v daném zařízení nadýchal 2,18 promile. Po vystřízlivění bude dořešen za přestupkové jednání, za něž mu mohou příkazem na místě uložit strážníci pokutu do 10.000 Kč.

foto: mpp

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 13.10.2018 07:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka