Klarinetům jsme připili na zdraví!

Každá premiéra je pro nás výjimečná a je příležitostí k milému setkání s vámi, našimi diváky. Proto jsme se rozhodli společné večery ještě více zpříjemnit a na premiéře muzikálu Kdyby 1000 klarinetů jsme vás přivítali sklenkou vína.

Cílená propagace v Plzni

Premiéra muzikálu Kdyby tisíc klarinetů se opravdu vydařila. Nové divadlo, které často čelilo kritice pro svou neútulnost, mělo vsobotu 24. září atmosféru velkých světových muzikálových scén. Přispěl ktomu i fakt, že představení bylo zcela vyprodané a korzující diváci zcela zaplnili foyer, ale i prostory před divadlem adivadelní restauraci. Foyer bylo slavnostně vyzdobené květinami a lidé diskutovali nad sklenkou vína, kterou divadlo připravilo jako pozornost pro všechny příchozí. Každý, kdo přišel na premiéru, navíc dostal fotografii celého hereckého obsazení podepsanou hlavními protagonisty. Nadšené ovace si vysloužila především samotná inscenace. Bouřlivý potlesk následoval hned po první písničce Ach ta láska nebeská v dech beroucím pěveckém výkonu Aleše Kohouta a Soni Hanzlíčkové Borkové. Soubor muzikálu dostal pochvalu i od svého nového šéfa, Lumíra Olšovského: „V Plzni je skvělý tým nadaných lidí, myslím, že všichni mohou být hrdí na to, že dělají muzikál právě vDJKT,“ nechal se slyšet na uzavřené party po premiéře.

Ti, kteří už na sobotní premiéru nesehnali vstupenky, mohou na Klarinety přijít 1. října, 23. října nebo 12. listopadu. A v nabídce plzeňského muzikálu je celá řada dalších lákavých titulů – třeba swingový muzikál Děj se co děj (Anything goes), gangsterská lovestory Bonnie & Clyde, oddychová Viktorka Plzeň! a podle informací na webu divadla zbývá několik volných míst i na jinak stále vyprodané Kočky.

https://www.djkt.eu/kdyby-1000-klarinetu

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka