Klidné bydlení nedaleko centra Plzně? Sci-fi? Ne, Byty Jetelová!

Většina lidí, kteří dnes shání bydlení ve městech často řeší kompromis mezi snadnou dostupností do centra a klidem. Variantou, která nabízí rovnováhu mezi těmito hodnotami je projekt Byty Jetelová na Slovanech v Plzni.

Jarní servisní akce AUTO CB

Benefity Byty Jetelová

  • Prakticky a moderně řešené bydlení

  • Energeticky úsporné

  • Možnost zakoupení parkovacího stání k bytu

  • Klidná lokalita

  • Do centra Plzně – 3 zastávky tramvají, 10 minut cesty

  • Dostupné parkování v ulici

  • Kvalitní občanská vybavenost

  • V blízkosti Obchodní centrum Galerie Slovany

  • Nízká dopravní frekventovanost

  • Dětská hřiště přímo ve čtvrt

Blíže o Byty Jetelová

Jedná se o území umístěné na křižovatce ulic Jetelová a Polní. Území představuje klidnou lokalitu zastavěnou kombinací rodinných domů a několika menších bytových domů s příslušnou občanskou vybaveností. Blok se vyznačuje značným množstvím zeleně a nízkou dopravní frekventovaností. Na stávajícím pozemku se nachází chátrající objekt bývalé jídelny o jednom podlaží. Jídelna v dnešní době pozbyla své funkce. Záměrem je tento pozemek zastavět novým objektem, tak abychom nenarušili obytnou část. Navrhujeme pozemek zastavět novým bytovým domem o čtyřech nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží. Výškově se přizpůsobujeme sousedícímu objektu přilehlého bytového domu, se kterým vytvoří nový bytový dům areál ve tvaru písmene U. 
V prvním podlaží se nachází oddělené parkovací kapacity, do kterých je venkovní přístup z ulice Jetelová, pro objekt. Uvnitř prvního podlaží se následně nachází 3 byty s příslušenstvím. V podzemním podlaží se nachází parkovací kapacity. Ve zbylých nadzemních podlažích jsou umístěny byty různých kategorií s příslušenstvím. Základní kompozice domu je do tvaru obdélníku. Provedení bytového domu ztvárňuje soulad mezi funkční a estetickou stránkou objektu. Bytový dům vyniká chytrým řešením lodžií orientovaných do vnitřku bloku ve druhém, třetím a čtvrtém nadzemním podlaží. V bytovém domě se nachází celkem 16 bytových jednotek a 2 nebytové prostory. Fasáda objektu je řešena tak, aby nenarušovala klasický charakter bloku. Barevné provedení vnějších omítek bytového domu je laděno na odstínech bílé a šedé barvy.

Více informací zde: http://www.bytysvornost.cz/

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka