Klub Akcent v Rokycanech otevírá ve středu dveře

Nízkoprahový Klub Akcent pro děti a mládež funguje v Rokycanech již 19 let. Klub Akcent je jednou ze sociálních služeb, kterou poskytuje Diakonie Západ.

Cílená propagace v Plzni

Pomáhá dětem a mládeži ve věku od 6 do 20 let, které se ocitají v ohrožení vyloučení ze společnosti vlivem chudoby, nízké úrovně vzdělání, místa bydlení a etnického nebo národnostního původu, ocitají se ve složitých životních situacích ohrožujících mezilidské vztahy, zdraví nebo společenské či profesní uplatnění anebo hledají základnu pro realizaci svých vlastních aktivit.

"Rádi bychom všechny pozvali k nám do Klubu na den otevřených dveří! Velké, malé a i ty nejmenší. Všichni jsou u nás vítáni. Budete mít jedinečnou příležitost, podívat se k nám do služby, zažít s námi běžný den a završíme to společnou grilovačkou na zahradě. Rádi bychom poděkovali KeyEnergy, která nás podpořila finanční darem, za které bude nakoupeno občerstvení pro návštěvníky," říká Andrea Kolínková z klubu. 

Začátek akce je  22. 5. 2019 ve 12:30 hod. a konec je plánován na 17:00 hod. Najdete nás na adrese Jiráskova 481, Rokycany. Dostanete se k nám brankou od nádraží, která je umístěná mezi garážemi, cesta bude označená. Bližší informace jsou zveřejňovány zejména na facebookové stránce Klubu Akcent pro děti a mládež, případně se můžete obracet na koordinátorku Klubu Akcent pro děti a mládež – Bc. Kateřinu Brožíkovou na e-mail: klub.akcent@diakoniezapad.cz nebo tel. 739 244 869.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.05.2019 14:40



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka