Kniha Správné dítě byla pokřtěna. Ilustroval ji plzeňský výtvarník Petr Šrédl

Kniha Správné dítě není určena jen pro rodiče, ale má bavit především malé děti. Autorem je Pavel Zacha, ilustrace vytvořil plzeňský Petr Šrédl. Křtem v café baru CP-1 v Praze 23. 11. 2016 provázel Petr Novotný.

Cílená propagace v Plzni

Kniha Správné dítě - Cesta za hvězdami Kamevédy byla pokřtěna

Knížka není určena jen pro rodiče, ale má bavit především malé děti. Kniha je zároveň hrou, která odráží filozofii Kamevédy.

Velká a dlouhodobá hra "SPRÁVNÉ DÍTĚ" je ve skutečnosti mnohem víc, než jenom obyčejná hra. Je to dobrodružná cesta o třiceti zastaveních, která může dítěti navodit krásné a smysluplné mládí a přivést ho na chuť některým aktivitám, dovednostem a koníčkům, které by jinak třeba nikdy nepoznalo ani nevyzkoušelo. V konečném důsledku mu tato hra může změnit život, může ho inspirovat k budoucímu růstu.

Z čeho se hra skládá?

1. Kniha s třiceti úkoly

Krásně ilustrovaná kniha s obrazy plzeňského malíře Petra Šrédla. V knize naleznete 30 pohádek - příběhů pro děti, navozujících atmosféru jednotlivých úkolů. Je zde ve stručných bodech popsáno, co je k získání zlaté hvězdy třeba, a také obsáhlejší popis pro rodiče a instruktory (organizátory plnění úkolu), kterého se při plnění úkolu mohou přidržovat.

2. Speciální dětská kšiltovka

Kšiltovka s výšivkami a třiceti předtištěnými a očíslovanými hvězdičkami. Při splnění úkolu se do určeného prostoru připne zlatá kovová hvězda. Cílem dítěte je postupně splnit všech třicet náročných výzev a zaplnit svoji kšiltovku všemi třiceti zlatými hvězdami. Odtud také pochází název hry "Cesta za hvězdami Kamevédy.

3. Sáček s třiceti zlatými kovovými hvězdičkami

4. Plakát "SPRÁVNÉ DÍTĚ"

Plákát o formátu A3, který si dítě může umístit ve svém dětském pokoji. Zatímco zlaté hvězdy na kšiltovku přidělují rodiče, instruktoři, trenéři nebo učitelé, plakát je od počátku majetkem dítěte a samo si vybarví hvězdu u příslušného čísla náročného úkolu, který se mu podařilo po velkém úsilí splnit.

Cíle a smysl hry

  • Přivést děti na slunce, vítr a déšť do přírody, k vodě, do hor, do lesů, na louky, na mořské pláže
  • Poznávat, získat vztah a potom chránit přirodu.
  • Přivést děti na hřiště, na zimní stadiony, na zasněžené svahy, do plaveckých bazénů a do tělocvičen, aby se naučily všemu, co prostě musí zvládnout každé "SPRÁVNÉ DÍTĚ"
  • Naučit dítě sebekontrole i odvaze
  • Položit základy angličtiny
  • Stát se odolným a otužilým
  • Splnit náročné úkoly
  • Založit vysokou sebedůvěru
  • Vytvořit sběratelskou vášeň sbíráním úspěchů spolu s poznáním činností, které se mohou stát koníčkem, rozšířením obzorů nebo dokonce budoucím povoláním
  • Vychovat z dítěte "SPRÁVNÉ DÍTĚ".

Případné dotazy posílejte na e-mail pazacha@email.cz.

Garantem projektu je JUDr. Pavel Zacha
Telefon: +420 775 178 805
E-mail: pavel.zacha@kameveda.com

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 24.11.2016 13:07




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka