Knižní tip: Anne Tylerová Špulka modré nitě

Rodina Whitshankových oplývá jakýmsi nepopsatelným nádechem výjimečnosti, zároveň se ale podobá jakékoli jiné rodině.

Cílená propagace v Plzni

Rodina Whitshankových oplývá jakýmsi nepopsatelným nádechem výjimečnosti, zároveň se ale podobá jakékoli jiné rodině. V příbězích, které jednotliví protagonisté vyprávějí sobě i jiným, odhalují jen část pravdy – a některé kousky skládačky vyplouvají na povrch až po mnoha letech. Jako ve všech rodinách i v té jejich je spousta lásky a smíchu, stejně jako zklamání a žárlivostí. V centru děje jsou manželé Abby a Red a jejich čtyři děti, především nejmladší syn Denny, neschopný se vázat ani k povinnostem, ani ke vztahům či práci, zároveň rozčilující i přitažlivý, který se do rodiny vrací a zase mizí, rozvíří emoce a stáhne se.

Rodinná sága začíná ve dvacátých letech minulého století, kdy do Baltimoru přicházejí Redovi rodiče Junior a Linnie, a pokračuje až k Abbyiným a Redovým vnoučatům na počátku nového století. Hlavně se ale odvíjí kolem krásného domu, který patriarcha Junior kdysi postavil pro bohatého zákazníka a pak získal pro sebe.Román se dostal do užších nominací na prestižní Man Booker Prize.

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka