Knižní tip: Viktoriáni - O fotbalistech, kteří psali historii slavného plzeňského klubu

Zatímco VIKTORIA, kronika fotbalového klubu Viktoria Plzeň, která vyšla v roce 2015, rozsáhle zmapovala veškeré plzeňské fotbalové dění počínaje rokem vzniku FC Viktoria až po současnost, novou knihu VIKTORIÁNI vytváří vzpomínky na legendární hráče.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zatímco VIKTORIA, kronika fotbalového klubu Viktoria Plzeň, která vyšla v roce 2015, rozsáhle zmapovala veškeré plzeňské fotbalové dění počínaje rokem vzniku FC Viktoria až po současnost, novou knihu VIKTORIÁNI vytváří vzpomínky na legendární hráče, kteří dnes už nejsou mezi námi, vyprávění dalších generací, které psaly plzeňský fotbalový příběh druhé poloviny dvacátého století, i rozhovory s hráči současnými, jejichž úspěchy vynesly plzeňský fotbal do čela české fotbalové ligy a přivedly plzeňský fotbal do Evropy.


V knize promlouvají novináři, trenéři, přátelé a v některých případech i rodinní příslušníci. Hlavní slovo však mají sami aktéři – téměř dvě stovky legend a osobností plzeňské Viktorie. Knihou takového rozsahu a způsobu zpracování se nemůže pochlubit žádný jiný český klub!

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka