Koloběžkář se zranil, pomohli mu strážníci

Muž při pokusu sjet schody na koloběžce upadl a nemůže se zvednout.

Cílená propagace v Plzni

Takto přijala hlídka Městské policie (MP) Plzeň – Skvrňany oznámení od oznamovatele. Ten uvedl, že v ulici Lábkova došlo ke zranění osoby jedoucí na koloběžce. Po příjezdu strážníků na místo bylo zjištěno, že se oznámení zakládá na pravdě a muž leží zkroucený pod schody, na chodníku, v poloze na zádech. Vzhledem k nepřirozené poloze levé ruky hlídka MP usoudila, že má muž zlomenou ruku v oblasti lokte.

Vše se odehrálo dne 14. 11. 2018 ve 22:39 hod.. Strážníci na místo přivolali záchranáře a zraněnému muži zkontrolovali základní životní funkce a zeptali se jej na veškerá zranění, která si přivodil pádem.

Před příjezdem zdravotníků strážníci donesli zdravotnický batoh, ze kterého vyndali izotermickou folii a zabalili do ní ležícího muže. Vzhledem ke komplikované zlomenině levého lokte a neschopnosti muže ohnout kolena se posádce záchranky nedařilo muže dostat ze země na nosítka. Hlídka MP přinesla z vozidla MP plachtu, kterou strážníci podstrčili pod zraněného muže a následně ve spolupráci s posádkou záchranářů, byl zraněný přenesen na nosítka a odvezen do FN Plzeň – Lochotín, úrazová ambulance.

Hlídka MP Plzeň – Skvrňany se souhlasem zraněného hlídka převzala koloběžku a uložila ji na služebně MP Plzeň – Skvrňany, kde si ji po ošetření muž nebo jím pověřená osoba může vyzvednout.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.11.2018 06:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka