Konstantinovy Lázně zvou na sobotní Nordic Walking Cup

Společnost Léčebné lázně Konstantinovy Lázně a.s. pořádá v sobotu 12. května již sedmý ročník oblíbeného závodu Nordic Walking.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jedná se o severskou schůzi se speciálními hůlkami, která zlepší Vaši kondici, posílí svalstvo horní části těla a nohou, zlepší celkovou pohyblivost a krevní oběh.

Závod je určen pro všechny zdatné i méně zdatné, pro malé, velké i seniory. „Pro tento rok jsme pro Vás připravili trasy různé náročnosti - 2km, 3,7km a 6,3km. Zážitek z chůze je navíc umocněn krásnou přírodou a čistým vzduchem, protože trasy vedou po naučné stezce ke Studánce lásky,“ láká závodníky Jiřina Štroblová, rehabilitační pracovnice lázní a jedna z hlavních organizátorek akce.

Před samotným závodem proběhne úvodní lekce Nordic Walkingu pro začátečníky s profesionální instruktorkou Věrou Kolářovou a po společném rozcvičení je hromadný start plánovaný na 13:00 hodin. Připraveny jsou ceny pro vítěze každé trasy, stejně tak proběhne i vyhlášení nejstaršího a nejmladšího závodníka. „Sobotní odpoledne zpestří svým hudebním vystoupením country kapela M.H.S. s Petrem Kratochvílem, začínáme v 15:00 hodin v amfiteátru v lázeňském parku,“ zve na sobotní akci Dana Bešťáková, obchodní manažerka společnosti.

Přijeďte strávit víkend do Konstantinových Lázní, jediných lázní Plzeňského kraje, okořeňte jej jak kulturou, tak  sportem nebo přidejte některou z lázeňských procedur či návštěvu Wellness centra Konstantin.

Více informací naleznete na www.konstantinovy.cz
 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka