Konstantinovy Lázně zvou v sobotu na valentýnský taneční večer v rytmu srdce

Jste milovníky swingu nebo zatím netušíte, co se pod tímto pojmem skrývá? Zažijte na vlastní kůži sílu relaxace a kouzlo tance.

Cílená propagace v Plzni

A kdy jindy by tomu mělo být, než právě ve svátek zamilovaných, kde právě srdce je symbolem tohoto svátku, stejně tak jako našich lázní. Půjde o neopakovatelné spojení hudby, tance a lásky. Taneční večer proběhne v  nově zrekonstruovaném sále léčebného domu Prusík. Celá akce je otevřená velkému počtu návštěvníků, zejména milovníků tance a hudby. K poslechu i tanci bude hrát Plzeňská skupina Pilsner Jazz Band, která sklízí úspěchy u nás, ale i v zahraničí. V jejich pestrém repertoáru nechybí jazz, boogie-woogie, blues, ale ani swing a dixieland. 

Součástí večera je výuka základu swingového tance Lindy Hop se zkušenou lektorkou Lenkou Sekaninovou, kterou například známe z televizní taneční soutěže Bailando.

Pro návštěvníky Konstantinových Lázní jsou připraveny atraktivní valentýnské víkendové pobyty plné léčebných a wellness procedur, rozmazlování a relaxace v lázeňském wellness centru a komfortní ubytování v nově otevřeném Spa Boutique hotelu Löwenstein.

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji na telefonním čísle 374 615 511, 374 615 512. 

Více informací na www.konstantinovy.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka