Kostel U Ježíška zve na štědrodenní program i předpůlnoční mši

Již posedmé zve kostel U Ježíška na jedinečnou akci Na Ježíška U Ježíška. Od 10:00 do 12:00 hodin se můžete těšit na nepřetržitý program.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zahrají plzeňští muzikanti např. Petr Merxbauer s dcerou, Jan Eret, Petr Vrobel, Alena a Tomáš Kozákovi a další. Zazní verše Václava Englera, nebude chybět ani čtení Markéty Čekanové.

Před polednem zazní koledy, které si všichni budou moci zazpívat v doprovodu varhan, za kterými usedne tradičně Věra Müllerová a v poledne čeká všechny slavností vystoupení dechového souboru Band s vánočními melodiemi. Po celou dobu bude k dispozici betlémské světlo, drobné občerstvení, děti si mohou zazvonit na Ježíškův zvon a přijde i pan kostelník s Ježíškovým srnečkem pro štěstí. Proč, to už vám poví on sám.

Ve 23:00 se sejdeme na Předpůlnoční U Ježíška. Po České mši vánoční Jakuba Jana Ryby pod taktovkou Věry Müllerové, se uskuteční půlnoční bohoslužba.

Zvon kostela U Ježíška je opět zprovozněn díky obětavosti  pana kostelníka Pavla Kozáka, který postoupil krkolomnou cestu do věže, a děti si na něj budou moci zazvonit.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka