Kraj má nový Katalog poskytovatelů sociálních služeb

Katalog popisuje systém sociálních služeb na území Plzeňského kraje a představuje jednotlivé poskytovatele, kteří zajišťují sociální služby v regionu.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Obsahem Katalogu jsou kontakty na poskytovatele sociálních služeb a stručný popis všech registrovaných sociálních služeb, které jsou poskytovány na území Plzeňského kraje. Jsou zde aktualizovaná data s veškerými informacemi, které případný klient nebo zájemce může potřebovat,“ říká náměstek pro oblast sociálních věcí Zdeněk Honz a dodává, že záměrem vytvoření katalogu je zvýšení informovanosti občanů o jednotlivých druzích sociálních služeb a poskytovatelích v našem kraji.

Katalog poskytovatelů sociálních služeb bude distribuován na obce v Plzeňském kraji, poskytovatelům sociálních služeb a do Regionálního infocentra Plzeňského kraje a Bavorska. Pro všechny zájemce je Katalog poskytovatelů sociálních služeb v Plzeňském kraji k dispozici také na Krajském úřadu Plzeňského kraje na Odboru sociálních věcí.
Elektronická verze Katalogu poskytovatelů sociálních služeb v Plzeňském kraji je k dispozici na webových stránkách Plzeňského kraje v sekci Sociální služby – Plánování sociálních služeb. V blízké době bude tato elektronická verze k dispozici také na novém webovém portálu Sociální služby v Plzeňském kraji.
Katalog poskytovatelů sociálních služeb v Plzeňském kraji vznikl za podpory Evropského sociálního fondu – Operačního programu Zaměstnanost v rámci projektu Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 26.01.2019 14:12



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka