Kulturní léto v Konstantinkách

Léto v jediných lázních Plzeňského kraje bude nabité! Návštěvníci se mohou těšit na koncerty, hudební večery, festivaly a různé oslavy.

Cílená propagace v Plzni

Konstantinovy Lázně jsou nejen místem, kde nachází zdraví lidé s nemocemi srdce a cév, lidé s nemocemi pohybového aparátu, nervové soustavy a cukrovkou. Jsou také krásným místem a kulturním centrem.  

V létě to v Konstantinkách kulturně žije! 

Lázně se v létě mění ve velkou hudební scénu. Na výběr toho je opravdu mnoho. Prázdniny začnou rockovým Revival festem 9. července. Následuje velká věc a tou je koncert jedné z nejoblíbenějších skupin součastnosti. Skupina Jelen zahraje 29. července

Zajímal by Vás tanec a hudba ze Zimbabwe? Zkuste vystoupení souboru IYASA 15. července

Milovníky country a folku jistě nadchne 14. ročník Lázeňské struny, který se koná 6. srpna

I jména jako Hibaj a Jiří Schelinger revival Vás čekají v Konstantinkách během léta. 

Pokud máte rádi open air akce, pak zkuste koncerty v letním amfiteátru. Během prázdnin se představí St. Johnny trio, Family Harmonika Pospíšil, Ledecká dudácká muzika, Dechová kapela Oty Hellera, M.H.S. a Švejk Band

V Bezdružicích proběhne 16. - 17. července 2016 tradiční akce Bezdružické parní léto. Vedle možnosti svézt se vlakem taženým parní lokomotivou nebo setkat se s prvorepublikovým četníkem ochutnáte také speciality podle italských receptů.

Každý si své jistě najde. Akcí je připraveno mnoho. 

Najdete zde nejen kulturní vyžití. I sportovci si přijdou na své!

Pro všechny návštěvníky a rodiny s dětmi je připraveno moderní turistické zázemí s desítkami kilometrů cyklistických tras, stezka pro in-line bruslení, naučné stezky a možnosti rekreačního vyžití, včetně nového wellness centra a gastronomické zážitky založené na využití regionálních potravin a produktů místního ekologického zemědělství.

Spojte odpočinek s kulturou

Zalíbil se Vám program? Máte chuť si odpočinout? Dopřát si relax, masáže, vířivky, dobré jídlo, krásné ubytování? Přikyvujete? Pak můžete vyzkoušet letní pobyty v lázních.  

Určitě zařaďte letošní léto návštěvu Konstantinek do programu, nebudete litovat. 




Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.06.2016 14:04




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka