Kupte si v Plzni skutečný dárek, třeba veselou kozu nebo osla

Pracovníci regionální pobočky společnosti Člověk v tísni pořádají i v Plzni sbírku Skutečný dárek, v rámci které si lidé mohou nakoupit dárkové certifikáty (například veselé kozy, osla, osiva, či záchod).

Cílená propagace v Plzni

Pracovníci regionální pobočky tento týden zajišťují také mimořádný prodejní stánek, kde si mohou Plzeňané certifikáty koupit.

„Dražba“ obrazů
„Na našem podzimním pracovním setkání, chcete-li teambuildingu, jsme namalovali pět obrazů, které nyní nabízíme v netradiční dražbě,“ uvádí Aleš Kavalír, ředitel regionální pobočky. Volným námětem pro všechny obrazy je zobrazení regionální pobočky organizace, i když to podle ředitele nebude vždy asi úplně patrné.

„Nejde o dražbu v pravém slova smyslu. Obrazy totiž vyměníme za dárkové certifikáty sbírky Skutečný dárek. Jeden z obrazů je k mání v rámci soutěže na internetu a zbylé čtyři na vánočním setkání tři dny před Štědrým dnem v plzeňské kavárně Inkognito,“ vysvětluje Aleš Kavalír. Poukazy nemusí výherce kupovat předem, stačí až poté, co bude uzavřena výherní cena a zapojení lidé tedy budou vědět, zda se stali výherci nebo ne.

Samotné certifikáty jsou vkusným vánočním dárkem, který navíc pomáhá. Soutěží chce podle Kavalíra organizace vyhecovat obyvatele kraje a podpořit zde prodej certifikátů. Těm nejštědřejším nabízí dárek navíc. „Zároveň chceme upozornit na to, že koupí vybraných certifikátů mohou lidé podpořit i vzdělávání v ČR, tedy práci, které se v našem kraji věnujeme. Lidé si tak mohou koupit například certifikát První knížka. I v ČR žijí děti, které nikdy neměly svoji vlastní knížku. Koupí certifikátu je možné tuto situaci, která se týká našeho bezprostředního okolí, měnit,“ doplňuje Aleš Kavalír.

Další informace k „dražbě“ včetně fotografií obrazů najdou zájemci na webu www.clovekvtisni.cz/plzen. El. soutěž jednoho z obrazů končí 14. prosince ve 14.12 hod., další obrazy se budou „dražit“ v kavárně Inkognito 21. prosince od 20.00 hod.

Stánek s certifikáty
Organizace také otevírá prodejní stánek v nákupním centru TESCO na Rokycanské třídě. Každý den až do konce týdne zde bude v odpoledních hodinách nabízet mimo jiné právě dárkové certifikáty.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 10.12.2016 07:12



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka