Ladies Night v Cinema City v Plzni promítá ve středu Tátovu volhu

Nová česká komedie režiséra Jiřího Vejdělka s názvem Tátova volha přichází do tuzemských kin. Film nabízí skvělé obsazení v podání našich oblíbených hereček.

Cílená propagace v Plzni

V hlavních rolích uvidíte Elišku Balzerovou a Tatianu Vilhelmovou. Přijďte si s kamarádkami užít tento nový filmový počin na Ladies Night do multiplexů Cinema City, kde vás mimo projekce filmu čeká i welcome drink, bohatá tombola a zajímavý doprovodný program. Akci můžete navštívit ve vybraných kinech 6. a 7. března od 19:00.

Kostýmní výtvarnice Eva (Eliška Balzerová) nečekaně ovdověla.  Manžel Ludvík se jí ani nestačil svěřit s tím, že kromě jejich dcery Terezy (Tatiana Vilhelmová), má ještě stejně starého nemanželského syna. To alespoň naznačuje pečlivě ukrytá a náhodně objevená dětská kresba. Eva je rozhodnutá nečekané odhalení velkoryse ignorovat, ale Tereza, které se vlastní život sype pod rukama, se k přízraku nevlastního bratra upne. Společně s matkou se vydávají Ludvíkovým veteránem volha GAZ 21 po stopách jeho bývalých milenek (Vilma Cibulková, Eva Holubová, Hana Maciuchová) a přátel (Boleslav Polívka, Emília Vášáryová), aby o rodinném tajemství zjistily víc.

Nenechte si ujít nový film Tátova volha, obvolejte kamarádky a rezervujte si včas svoje místa na Ladies Night v Cinema City!
V rámci Ladies Night na vás čeká od 18:30 hodin ve foyer kina welcome drink a od 19:00 hodin pak bohatá tombola v sále. Příjemnou tečkou za večerem se pak stane projekce filmu s názvem Tátova volha, který uvidíte v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do našich kin.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz.

Oblíbenou akci Ladies Night můžete navštívit v těchto vybraných kinech:
6. března 2018 od 19:00 hod.
Cinema City Nový Smíchov, cena 219 Kč
Cinema City Ostrava, cena 195 Kč

7. března 2018 od 19:00 hod.
Cinema City Plzeň, cena 194 Kč

Cinema City Velký Špalíček, cena 214 Kč

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka