Langmatz CZ s.r.o. dodává na český trh chytré řešení inženýrské výstavby v centru města

Dodávané prefabrikované zemní šachty pro kabelové rozvody představují stále pevnou a flexibilní alternativu k betonovým kabelovým šachtám.

Cílená propagace v Plzni

Sháníte kvalitní zemní samonosné kabelové šachty pro kabely?

Langmatz CZ s.r.o. nabízí systémové kabelové propojovací šachty s dlouhou životností, zatížitleností až 40 tun a připravenými průchodovými místy z výroby. Dodávané prefabrikované zemní šachty pro kabelové rozvody představují stále pevnou a flexibilní alternativu k betonovým kabelovým šachtám.
Mezi výhody plastových šachet pro kabely (šachty jsou vyrobeny z kvalitního polykarbonátu a za pomoci 3D-ribFrame technologie) patří úspora nákladů díky malé hmotnosti, modulární výstavbě a dodávce uspořádané k montáži, jednoduché přetrasování stávajících kabelovodů díky otevřeným šachtovým rámům, lehká integrace do exteriéru díky různým šachtovým poklopům (litina, beton, slzičkový plech nebo zadlážditelný poklop) a také ochrana před neoprávněným vstupem díky různým variantám zavírání.

Doporučená kritéria pro výběr šachty:

  1. Velikost šachty (vnější/vnitřní rozměr a výška, popř. světlá výška)

  2. Druh poklopu (litina, beton, poklop k zadláždění)

  3. Třída zatížení (A15 - 1,5t, B125 - 12,5t, D400 - 40t)

Kabelové šachty - nosnost až 40 tun kabelové šachty mají vysokou nosnost a životnost a umožňijí ekonomickou montáž. Jsou vyráběné ve standardních velikostech od 240x240mm do 800x2200mm - s variabilními hloubkami (bez omezení). Odpovídají normě EN 124 a vyhovují třídě zatížení A 15 (do 1,5 t), B 125 (do 12,5 t) a D 400 (do 40 tun). 

Poklopy litinové, ocelové vybetonované a ocelové pro zádlažbu, s možností nastavení sklonu do 50mm, zavírání šestihran nebo vnitřní šestihran nebo speciální (fungují jako zámek - k otevření nutný originální klíč). Šachty lze použít jako protahovací či odbočné. Lze v nich umisťovat spojky, koncovky či T-odbočky v kabelových sítích pro rozvod elektrické energie, sdělovacích i optických kabelů, vody (pitné i odpadní), plynu, stlačeného vzduchu, aj.

Doporučujeme vám navštívit sekci NOVINKY, AKCE, VÝPRODEJ!

Kontakt

Langmatz CZ s.r.o.
Dr. Sedláka 763
339 01, Klatovy III

E-mail: obchod@langmatz.cz
Web: 
www.langmatz.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka