Letní posila číslo pět: do Viktorie přichází gólman Aleš Hruška

Další letní posilu hlásí plzeňská Viktoria. Na post brankáře přichází zkušený jednatřicetiletý Aleš Hruška.

Jarní servisní akce AUTO CB

Klub tak reaguje na zranění Matúše Kozáčika, jehož rehabilitace se protáhne a vyžádá si nejspíše ještě jeden operační zákrok.
Gólmanská jednička Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik se na sklonku minulé sezony podrobil operačnímu zákroku kolene a v minulém týdnu odcestoval na rehabilitační kliniku do německého Regensburgu. „Zde bylo zjištěno, že bude nejspíše potřeba podstoupit ještě jeden zákrok a doba rekonvalescence se u Matúše protáhne. Zcela jistě nestihne start nové sezony, museli jsme tedy zareagovat a přivést nového gólmana, kterým je Aleš Hruška z Příbrami,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Jednatřicetiletý Hruška podepsal s Viktorií smlouvu na dva roky a bude oblékat dres s číslem 16. „Byl jsem velmi překvapený, že se mi Plzeň ozvala. Ale je to nabídka, která se prostě neodmítá,“ řekl Aleš Hruška poté, co na sebe poprvé oblékl nový dres.

V tuto chvíli je v kádru Viktorie pět gólmanů. Kromě zraněného Matúše Kozáčika a nově příchozího Aleše Hrušky i Petr Bolek a dva mladíci – Matyáš Šampalík a Dominik Sváček.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.06.2017 14:40



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka