Letní Sportmanie Plzeň 2017 je za polovinou, navštívilo ji už 33 tisíc lidí

Největší sportovní akci města Plzeň, Letní Sportmanii Plzeň 2017, navštívilo od zahájení v pátek 18. srpna již 33 tisíc lidí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Největší zájem mají návštěvníci o venkovní sestavu trampolín neboli Jump Arenu, dále o lanové a horolezecké centrum, žádané jsou i vodní a střelecké sporty. Úspěšná jsou i ranní cvičení. Lákadlem pro další dny je páteční setkání s koučem biatlonové reprezentace Markem Lejskem a reprezentantkou biatlonu Veronikou Vítkovou a sobotní setkání s druhým nejsilnějším mužem světa Jiřím Tkadlčíkem. Desetidenní akci uzavře v neděli 27. srpna večerní program na Amfiteátr stage včetně vystoupení kapely Mydy Rabycad.

V pátek 25. srpna se v 17:00 uskuteční autogramiáda Marka Lejska a Veroniky Vítkové, poté budou oba sportovci od 17:30 besedovat s návštěvníky na Amfiteátr stage a od 18:00 přednášet ve stanu Pilsner Urquell. „Ve stanu bude nainstalována tréninková laserová střelnice, na níž si budou moci zájemci vyzkoušet své střelecké umění,“ uvedl Filip Marian z Odboru sportu Magistrátu města Plzně.

V sobotu 26. srpna čeká na návštěvníky beseda s profesionálním českým strongmanem závodícím ve střední váze, nejsilnějším mužem Evropy a druhým nejsilnějším mužem světa Jiřím Tkadlčíkem na Amfiteátr stage od 17:30, od 19:00 pak jeho přednáška ve stanu Pilsner Urquell.

Součástí slavnostního zakončovacího večera v neděli 27. srpna bude od 18:30 společné sledování projekce prvoligového fotbalového zápasu FC Viktoria Plzeň a FC Baník Ostrava. Poté bude následovat promítání videosestřihu, který ukáže ty nejlepší záběry z celé desetidenní Sportmanie. V programu rovněž vystoupí zástupci města, městských obvodů i Plzeňského kraje. Večer zpestří představení taneční skupiny, od 21:00 zahraje kapela Mydy Rabycad. Od 22:00 se mohou lidé těšit na závěrečný ohňostroj.

Podrobný program Letní Sportmanie Plzeň 2017 je na: https://sport.plzen.eu.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 24.08.2017 17:02



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka