Letošní Krajský půlmaraton zrušila nákaza COVID-19

Vzhledem k aktuální situaci spojené s epidemií COVID-19 je 6. ročník tradičního rodinného závodu zrušen.

Jarní servisní akce AUTO CB

Závodníci dostanou zpět peníze za registrace, půlmaratonská trička se k běžcům dostanou v druhé polovině roku prostřednictvím sportovních akcí jako dárky.

Březnovým nařízením vlády byly zrušeny veškeré naplánované akce pro veřejnost. Proto se Plzeňský kraj rozhodl již 6. ročník Krajského půlmaratonu, který byl naplánován na 18. dubna v areálu Škodalandu v Plzni, v letošním roce zcela zrušit. Vzhledem k plánovanému seriálu běžeckých závodů po celé ČR na tento rok nebyl dán náhradní termín kvůli narušení již pevně daných závodů v druhé polovině kalendářního roku.

Registrovaní běžci dostanou peníze zpět

V prosinci 2019 byly spuštěny registrace na letošní ročník, do kterých se přihlásily stovky závodníků. Emailovou formou budou všichni registrovaní závodníci informováni o postupu pro případné vrácení startovného. Pokud měli registraci s trikem pro letošní závod, budou si moci vybrat, zda chtějí vrátit částku za registraci i s půlmaratonským trikem, nebo si jej ponechají i přes zrušení závodu jako památku.

Trika Krajský půlmaraton 2020 se mezi sportovce dostanou

Plzeňský kraj také pro letošní již 6. ročník závodu objednal unikátní trička, která za běžných podmínek běžci mohou koupit s registrací. V letošním roce budou tato trika využita při dalších krajských akcích, které se zaměří na sport. Půjde například o formu náhradních tréninků, které každoročně kraj pořádá ve spolupráci s Plzeňskými Tempo Makers, vodiči na půlmaratonské trati. V rámci tréninků budou účastníci dostávat trika zdarma. Proběhnou také soutěže o trička na facebookovém profilu závodu. O těchto plánovaných variantách budou fanoušci sportu z řad závodníků i veřejnosti včas informováni.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka