Lidé by si na Šumavě měli dávat pozor, co nechávají v autě

Na obvodním oddělení v Kašperských Horách přijali policisté v sobotu 13. srpna tohoto roku dvě oznámení o vloupání do vozidel.

Cílená propagace v Plzni

K prvnímu případu došlo u obce Radešov, kde neznámý pachatel vnikl do zaparkovaného vozidla zn. Nissan u silnice číslo 145. Po jedenácté hodině dopoledne pachatel po rozbití skleněné výplně ve dveřích vnikl do vnitřních prostor a odcizil peněženku, ve které měl poškozený finanční hotovost, osobní doklady, platební karty peněžních ústavů a batoh s mobilním telefonem i dalšími věcmi.

     Druhé vloupání bylo zjištěno po dvanácté hodině u komunikace mezi obcí Kvildou a Filipovou Hutí, kde pachatel vnikl do vozidla zn. VW Caddy. Pachatel rovněž rozbil skleněnou výplň v okně a vzal kabelku, ve které měla poškozená peněženku s finanční hotovostí, osobní doklady,  platební karty, svazky klíčů a multifunkční nůž.

Celková škoda přesahuje šestatřicet tisíc korun.

Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečin krádež, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.




The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 16.08.2016 07:01



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka