Limberský i Petržela prodloužili smlouvy s Viktorií

Oba patří mezi klubové ikony. V červenomodrém dresu zažili největší úspěchy. A s plzeňskou Viktorií spojují i svou nejbližší budoucnost.

Cílená propagace v Plzni

David Limberský a Milan Petržela prodloužili ve Štruncových sadech smlouvu o dva roky.

Pod trenérem Pavlem Vrbou opět ožili a během podzimní jízdy Viktorie patřili k nejlepším hráčům. Nyní, na soustředění ve španělském Benidormu, tak došlo k dohodě o prodloužení stávajících kontraktů, které končily oběma hráčům po sezoně. „Jednání samozřejmě probíhala již delší dobu, nyní jsme vše definitivně stvrdili podpisem. Jsem rád, že Milan i David nadále budou oblékat dres Viktorie, který mají přirostlý k srdci. A je to určitě dobrá zpráva i pro naše fanoušky,“ komentuje dohodu generální manažer klubu Adolf Šádek.

„Oběma hráčům je čtyřiatřicet let, přesto tvrdím, že věk nehraje zásadní roli. Pro nás je důležité, jaké výkony odvádí na hřišti a zde dlouhodobě prokazují nezpochybnitelnou kvalitu. Oběma přeju hlavně pevné zdraví a aby se jim i celému týmu dařilo,“ dodal Šádek.

„Podpis je jen formalita, o budoucnosti jsme se bavili již delší dobu a upřímně jsem si nedovedl moc představit, že bych z Viktorie měl odejít. Je to klub mého srdce a věřím, že společně můžeme zažít další krásné vítězné chvíle,“ řekl David Limberský.

„Cítím to úplně stejně jako David. Ve Viktorce jsem doma, cítím se zde dobře, máme nejlepší fanoušky. Jsem rád, že mi klub vyjádřil důvěru a já mu to chci vrátit výkony na hřišti. Po fyzické stránce se cítím skvěle, máme za sebou poctivou tvrdou přípravu a věřím, že to na jaře zúročíme,“ doplnil Milan Petržela.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka