Máme respekt, ale nebojíme se. Víme, o co hrajeme, zní z plzeňské kabiny před zápasem s FCSB

Viktoria sehraje první utkání 3. předkola Ligy mistrů na rumunské půdě. Na stadionu Arena Nationala nastoupí svěřenci trenéra Pavla Vrby v úterý od 19:30 hodin středoevropského času proti celku FCSB.

Cílená propagace v Plzni

Svůj první zápas po návratu může odehrát záložník Daniel Kolář. „Moc se těším. Jsem rád, že skončila příprava a jsem také rád, že jsem jí přežil ve zdraví. Už, aby to začalo,“ očekává Kolář. „Už máme zkušenosti s rumunským týmem. Myslíme, že ty zápasy budou podobné, protože náš soupeř má spoustu kvalitních hráčů z Rumuska i zahraničí a hraje typicky náročný jižanský fotbal,“ přemýšlí plzeňský záložník. „Máme před soupeřem respekt, to je samozřejmé, ale nikoho se nebojíme,“ uzavírá odhodlaně Daniel Kolář.

„Bukurešť je mužstvo, které má svou kvalitu a bude dělat všechno proto, aby postoupilo. To samé ale máme v záměru i my, a proto to bude zajímavé utkání. Postoupí zkrátka ten, kdo bude lepší na hřišti,“ je jasné plzeňskému trenéru Pavlu Vrbovi. „Sledovali jsme jejich mistrovská utkání. Zajímal nás momentální stav mužstva, zápasy jsme si rozebrali do detailu, udělali jsme si jejich důsledný rozbor a věřím, že jsme nic nezanedbali,“ popisuje Vrba.

V loňském roce potrápil v dresu Astry Giurgiu forvard Alibec. „Je to velice slušný útočník, ale v posledních dvou zápasech střídal. Uvidíme, zda nastoupí. Bukurešť disponuje důraznými hrotovými útočníky, kteří jsou pro své mužstvo velice důležití,“ uvědomuje si Vrba. „Víme, o co hrajeme, zápas je pro nás hodně důležitý,“ uzavírá plzeňský trenér.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 25.07.2017 08:06



4 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka