Máte Plzeňskou kartu? Navštivte centrum virtuální reality v Plzni se slevou

Největší herna virtuální reality v Plzni se nachází jen 10 min chůze od centra Plzně a držitelé Plzeňské karty mají na vstupné slevu 10 %.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zajděte si do VR Future zahrát a nechte se vizuálně, fyzicky i psychicky ohromit novými virtuálními světy, naplněnými inspirujícími postavami, obrazy a zvuky.

Ocitněte se na vlastní kůži například v seriálu The Walking Dead nebo se vžijte do role Spidermana. Vybrat si můžete z více než stovky titulů. Nudit se rozhodně nebudete, tituly se totiž pravidelně rozšiřují a novinky můžete sledovat na facebookových stránkách centra virtuální reality VR Future. Na své si přijdou malí i velcí, dívky i chlapci. Chcete si zastřílet? Pobavit se? Zkoumat a vzdělávat se? Zasportovat si? Kreativitě se meze nekladou. Vyberte si hru ze svého oblíbeného žánru jako jsou zážitky, střílečky, sporty, horské dráhy, únikovky, strategie nebo také edukativní a kreativní hry.

Do virtuální reality vstoupíte skrze zařízení HTC VIVE PRO, které je kombinací interaktivních ovladačů, brýlí s displejem o vysokém rozlišení a pohybových senzorů, jež snímají každý váš sebemenší pohyb. VIVE vytváří inovace které můžete vidět, cítit, slyšet a kterých se můžete i dotknout. Zahrajte si klidně ve dvou nebo přijďte v partě a vystřídejte se. Pro sledující herna vysílá hru velkoplošně a zajistí k ní i občerstvení. Ve VR Future lze uspořádat také narozeninovou oslavu!

Objednejte si virtuální realitu až k vám domů. Je to skvělá možnost, jak zpestřit večírek nebo rodinnou oslavu. S instalací nejsou žádné starosti, vše je součástí výpůjčky. Více informací o virtuální realitě přímo u vás doma je k dispozici na webových stránkách. Využijte také možnost dárkových poukazů a darujte překvapení v podobě jedinečného zážitku.

Rezervujte si čas vaší návštěvy!

Kontakt
VR Future - centrum virtuální reality Plzeň
Kardinála Berana 30, 30100 Plzeň
Tel.: +420 777 423 631
Email: info@vrfuture.cz
Web: vrfuture.cz
Facebook: VR Future - Virtuální realita Plzeň 
Instagram: vrfutureplzen

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka