Michal Chalupný je plzeňským předsedou ČSSD

V neděli dne proběhla městská volební konference ČSSD. Sociální demokracie v Plzni si zvolila nové vedení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Předsedou se stal Bc. Michal Chalupný, prvním místopředsedou Ing. Pavel Kotas. Dalšími místopředsedy pak Bc. Eva Herinková,  Bc. Vlastimil Lokajíček, Ing. Jan Souček MBA a Libor Kojzar. Vedení  doplňuje předseda zastupitelského klubu při ZMP Martin Zrzavecký.

Mimo řady dalších voleb do stranických orgánů se konference věnovala dnešní situaci celé ČSSD a k aktuálnímu vývoji přijala toto usnesení: 

Okresní konference  ČSSD Plzeň – město nesouhlasí s postupem ČSSD při hlasování o důvěře vládě dne 23.11.2018. Žádá, aby v takových případech do budoucna byl jasně definován postoj ČSSD. Tedy zda vláda má podporu, pak hlasovat pro její důvěru. V opačném případě pak bezodkladně z takové vlády odejít.

Nově zvolený předseda Chalupný k tomu dodává – „Sociální demokracie si nejen v Plzni musí uvědomit, že lehkomyslně prošustrovala důvěru svých voličů. Přesto že jsem přesvědčen, že v Plzni ČSSD, až na několik vnitrostranických třenic ostudu neudělala, platí i pro nás, že je třeba celou stranu očistit od kariéristů i šíbrů a důvěru voličů si tvrdě odpracovat. A v neposlední řadě je nutné, aby konání strany bylo srozumitelné pro veřejnost “ .

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.11.2018 06:30



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka