Michal Hrůza se na turné zastaví i v Domažlicích

Hrůza v klubu: Zpěvák Michal Hrůza vyjíždí s kapelou na jarní klubové turné.

Cílená propagace v Plzni

Představí i skladby z připravovaného alba
Ještě než se zpěvák Michal Hrůza s Kapelou Hrůzy zavře do nahrávacího studia, vyrazí za svými fanoušky na 14 koncertů po České republice včetně Prahy. Na klubovém turné, které startuje 1. března v Litomyšli, zazní oblíbené hitovky, ale i několik nových skladeb z připravovaného alba. Role předkapely se zhostí Nelly, která představí skladby z debutového EP V okamžiku.
„Měl jsem štěstí, že se mi několikrát povedlo zahrát pro tisíce lidí, ale chci znovu oslovit i návštěvníky koncertů v klubovém prostředí, kde si budou moct vychutnat blízkost s interpretem a jeho písněmi. Jsou to okamžiky, kdy nastane nový vjem jak z písní známých, tak i z písní, které na našich koncertech nikdy neslyšely,“ říká Michal Hrůza.
V loňském roce se Michal Hrůza věnoval vedle koncertování s kapelou převážně tvorbě skladeb do filmů – se zpěvačkou Annou K. nazpíval duet Ten, kdo tě miloval ke stejnojmennému snímku režiséra Jana Pachla, letos v lednu zazní Hrůzovy skladby Nad světem a Narušitel také v novém filmu Davida Baldy Narušitel.

Hudební novinky z českých filmů zařadí Michal Hrůza s kapelou i na playlisty koncertů v rámci jarního klubového turné. „Zazní na něm písničky průřezem naší tvorby, ale prostor dostanou také skladby, které byly v posledních letech na podiu opomíjeny,“ sděluje Michal Hrůza. S kapelou chystá rovněž zajímavou scénu inspirovanou svým oblíbeným severem, účastníci koncertů si tak kromě hudebního zážitku odnesou i vizuální vjemy.

Turné Hrůza v klubu bude předskakovat mladá talentovaná zpěvačka a herečka NELLY, se kterou Michala Hrůzu pojí duet Sázava k filmu Špunti na vodě. Celorepublikové turné vyvrcholí 27. března koncertem v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky na většinu koncertů jsou k dispozici přes Ticketportal, některé zastávky mají prodejní místo přímo v daném klubu nebo na svých portálech.

Hrůza v klubu 2019
    1. 3. – Litomyšl – Kotelna
    2. 3. – Olomouc – S Klub
8. 3. – Mladá Boleslav – Music Club Škoda
9. 3. – Pec pod Sněžkou – Klondike
15. 3. – Krnov – Music Club Kofola
16. 3. – Uherské Hradiště – Klub Mír
22. 3. – Písek – Divadlo Pod čarou
23. 3. – Mariánské Lázně – Klub na dvorku
27. 3. – Praha – Lucerna Music Bar
29. 3. – Frýdek-Místek – Stoun
5. 4. – Tábor – Střelnice
6. 4. – Domažlice – MKS

12. 4. – Třebíč – Národní dům
13. 4. – Králíky – Na střelnici

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka