Máte doma princeznu? Přihlaste ji do miniMISS 2018!

Akce propagující zdravou krásu a životní styl pro dívky od 6 – 16 let

Cílená propagace v Plzni

Nový projekt miniMISS vychází z tradiční akce „MINI MODELING CAMP“, aneb školička minimodelek, která se v Plzni koná již 10 let. Jejím hlavním cílem je přiblížit mladým dívkám prostřednictvím atraktivního a lákavého světa „modelingu“ správné pochopení cesty ke kráse, bez ohledu na tělesnou výšku, hmotnost, tedy zdravým životním stylem – správnou, zdravou stravou v kombinaci se sportovními, pohybovými aktivitami, předcházení špatným stravovacím návykům, budování zdravé sebedůvěry.

miniMISS je novinkou, je otevřená pro všechny dívky, s jakýmkoliv místem bydliště, které chtějí zažít něco nového, vyzkoušet si a vidět prostředí, zákulisí, co vše obnáší příprava a realizace „soutěže. Jediné omezení, podmínka je věková hranice 6 – 9, 10 – 13 a 14 – 16 let. Smyslem projektu bude opět upevňování povědomí o zdravém životním stylu, budování zdravé sebedůvěry a osobní rozvoj. Přihlášky mohou rodiče zasílat na mail: agentura@dsmodels.cz, obdrží podrobnější informace k registraci a následně pozvánku na casting, který se uskuteční 26. 9. v Plzni. Finále pak bude předcházet jednodenní soustředění 14. 10., rovněž v Plzni. Uzávěrka přihlášek je 20. 9.!

Nebude soutěží, jakou jsme u tohoto typu zvyklí … dívky budou vystupovat jako tým, v žádném případě se nebude hodnotit jejich krása, nebo jednotlivá vystoupení. Naopak, chceme v každé dívce posilovat její zdravou sebedůvěru, dokázat jí, že je krásná a dokonalá právě tak jak přichází. Motivovat ji v rozvíjení a zdokonalování její osobnosti. Hlavním posláním bude zanechat v srdcích slečen krásné zážitky, vzpomínky a samozřejmě zkušenost, ze které budou moci někdy v budoucnu čerpat. Chceme je inspirovat možnostmi rozvoje sebe sama, naplňování volného času světem pohybu, tance, sportu, zdravého sebevědomí, víry v sebe sama a své schopnosti, což v dnešní době velkého tlaku okolního světa a sociálních sítí je myslím jedním ze zásadních témat.

Je mi velkou ctí, že projektu vyjádřily podporu takové osobnosti ze světa krásy jako Kateřina Wohlmann Votavová, Lucie Křížková, Radka Rosická a Jitka Boho, které sdílejí tuto filosofii. Všechny tyto krásné, úspěšné ženy se akce 20. 10. v Plzni osobně zúčastní, role moderátorky se zhostí Česká Miss´10 Jitka Boho (Válková).“

To jak tedy vlastně budeme „volit“ vítězky si zatím nechám pro sebe … přijďte se sami podívat 20. 10. do Nákupního centra Borská pole.“

Info o spolku Krása v srdci:

Spolek Krása v srdci funguje od roku 2009 a hlavní činností je pořádání kulturních, společenských, sportovních a vzdělávacích akcí zaměřených na podporu a propagaci zdravého životního stylu, zdravé stravy, pohybu, ochrany životního prostředí, ekologické výchovy, osvětě o drogové závislosti a osvětě poruch příjmu potravy.

Kultura je, dle našeho názoru, nedílnou součástí života lidské společnosti, zvyšuje kvalitu života, je jednou z podmínek sociální stability, regeneruje společnost, utváří životní styly, plní identifikační funkce, je zdrojem zábavy, předmětem volnočasových aktivit, zlepšuje duševní zdraví. O tom, že i náš druh kultury má smysl svědčí 8 úspěšných ročníků projektu „Dívka Šumavy“, transformované do rozměrů nadnárodní akce Česko-Slovenská MISS.

Za dobu našeho působení jsme dokázali shromáždit a na charitativní účely přispět celkovou částkou přes 700.000,- Kč, nemluvě o vlastní aktivitě, vynaložené na realizaci, či podílení se na organizaci různých charitativních a dobrovolných akcí.

Podpořte nás!

Snažím se touto akcí oslovit i partnery, firmy, které sdílejí obdobný směr a filosofii a cílem je samozřejmě oboustranná spokojenost, proto lze vzájemnou spolupráci přizpůsobit představám a strategiím partnera. Bude nám velkou ctí, pokud vyjádříte zájem a podporu naší akci, která každoročně nechává v srdcích mladých dívek mnoho nových zkušeností, nezapomenutelných zážitků a dívky se akce účastní opakovaně, což svědčí o spokojenosti jejich i rodičů.

Předem velice děkujeme za Váš čas a zvážení možností vaší podpory.

Tel: 776 027 917
Mail: agentura@dsmodels.cz / nemeckova.pavlina@gmail.com

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.08.2018 21:42



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka