Mistry města Plzně MŠ v baseballu se stali Božkováčci

Sportovní klub Baseball Plzeň pořádal Mistrovství města Plzně mateřských škol v baseballu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na hřišti  údolí se sešly děti ve věku 5-7let a svedly nelítostné boje o titul mistra.

Pětice šesti až devítičlenných týmů svelkým nadšením a zapálením bojovaly proti sobě a většina zápasů byla velmi vyrovnaná. Bojovalo se do poslední minuty a utkání Božkováčků (MŠ Božkov) s Indiány (22.MŠ) skončilo remízou i po extra směně. Po celou dobu turnaje měl každý tým k dispozici svého opravdového trenéra z řad  hráčů týmu Baseball Plzeň nejstarší kategorie do 13 let. Ti se svého úkolu zhostili na výbornou, dětem se pilně věnovali, povzbuzovali své hráče k těm nejlepším výkonům. Vyzkoušeli si, jaké to je také z druhé strany, a že práce trenéra není jednoduchá. Děti bedlivě naslouchaly jejich radám a bylo vidět, že jsou pro ně hoši v červených dresech velkým příkladem.

Během turnaje si mohly děti ve volných chvílích vyzkoušet i hod na cíl, nechat si změřit rychlost svého hodu i délku odpalu. Za své výkony byly odměněny drobnými cenami. Tyto disciplíny byly volně přístupné i pro rodiče a sourozence, kteří přišli své malé hráče povzbudit.

Titul mistra nakonec získal tým Božkováčků z MŠ vBožkově, na druhém místě skončili Indiáni z 22. MŠ Z. Wintra na Borech a bronzové medaile si rozdělili v týmu Hrochů z 25.MŠ v Ruské ul. na Slovanech. Vyhráli ale vlastně všichni. Důležité bylo, že si turnaj opravdu užili, v každémtýmu se vzájemně povzbuzovali a fandili si. Jejich nadšení a radost z této hry bylo odměnou všem organizátorům z klubu Baseball Plzeň i paním učitelkám z mateřských škol, které s dětmi na hřiště dorazily. Od svých rodičů sklidili všichni velký potlesk a obdiv, jaké neuvěřitelné výkony děti předvedly. Druhý den děti ve školce svůj úspěch společně ještě oslavily vybojovaným dětským šampaňským.

"Na závěr bych ráda pozvala všechny děti ve věku 4-8let, které baseball zaujal, na „Open trénink“, který se koná v pátek 14.9. a 21.9. od 15 do 17 hod na školním hřišti 21. ZŠ Slovanská alej 13. Sraz všech před hlavním vchodem. Přijďte si baseball také vyzkoušet, společně si zatrénujeme a užijeme si pěkné odpoledne. Těšíme se na vás," říká Klára Němcová z Baseball klubu Plzeň.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.08.2018 17:05



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka