Mladí plzeňští šermíři si připsali několik úspěchů

Kadeti a žáci z šermířského oddílu TJ Lokomotiva Plzeň uspěli v posledních týdnech na několika celostátních kordových soutěžích, započítávaných do Českého šermířského poháru.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jakub Jindra, ačkoliv věkem ještě žák, obsadil páté místo na kadetském žebříčkovém turnaji Cena Letňan v Praze. Na témže turnaji se v žákovské kategorii umístil na třetím místě.

Alexandra Pešulová obsadila třetí místo v kategorii minižaček na IV. ročníku Plzeňského kordíku.

Tomáš Kroužecký získal rovněž třetí místo na silně obsazeném kadetském turnaji Velká cena Ústí nad Labem a Magdalena Pešulová přivezla ze stejného turnaje kadetek páté místo. Kadet Kroužecký výrazně uspěl i na mezinárodním turnaji v Mnichově, kde v konkurenci německých a rakouských šermířů vybojoval první místo a Šimon Smrček byl pátý.

Oddíl šermu TJ Lokomotiva Plzeň se v posledních letech cíleně zaměřuje na práci s mládeží a uvedené výsledky potvrzují koncepční práci celé trenérské skupiny. V závěru tohoto týdne budou plzeňští žáci ještě startovat na mezinárodním turnaji ve Wroclawi, který je považován za neoficiální mistrovství Evropy v žákovských kategoriích.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.03.2017 08:12



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka