Módní přehlídka návrhářky Ivety Paulerové

Pozvání na autorskou módní přehlídku návrhářky Ivety Paulerové. Přední české modelky jako Gabriela Dvořáková, Petra Růžičková aj. představí kolekci Gleaming 2015/2016.

Cílená propagace v Plzni

 

Módní návrhářka Iveta Paulerová se věnuje oděvnímu průmyslu již od střední školy. Během studií se účastnila celorepublikových přehlídek a soutěží, kde získala řadu ocenění. Má za sebou již několik vlastních módních přehlídek a širokou vlastní tvorbu. Aby mohla tvořit návrhy a oděvy pro ženy jakéhokoliv věku, vkusu a vzhledu, chtěla si rozšířit vzdělání, které by k tomuto cíli přispělo a pomohlo také při pořádání přehlídek i jiných společenských akcí. Profesi módní návrhářky v současné době věnuje veškerý svůj čas. Obzor si neustále rozšiřuje – navštěvuje semináře, výstavy spojené s módou a módními trendy, módní přehlídky ostatních tvůrců aj.

Mezi její tvorbu patří společenská móda – večerní róby, svatební šaty, maturitní šaty, ale i móda elegantní, jako jsou kostýmky, koktejlky aj. Pracuje jedině s velmi kvalitními a luxusními látkami, které dokážou podtrhnout ženskou krásu a obstát při důležitých životních etapách. Pro Ivetu jsou na šatech velmi důležité detaily, které dotváří jedinečnost celkového vzhledu oděvu. Pracuje např. s kamínky, korálky, zdobnými knoflíčky, krajkami, výšivkami apod. Aby se více přiblížila k potřebám nejen žen, ale i mužů a dětí, začala tvořit volnočasové oblečení „ Fashion pro celou rodinu“. Rodina se tak může v oblečení sladit a především bude vědět, že jejich oblečení na nikom jiném neuvidí.

Pro rok 2015/2016 Iveta vytvořila kolekci pod názvem Gleaming ( z it. blyštivý), která bude předvedena na módní přehlídce 25. 9. 2015 V Domažlicích v prostorách diskotéky Dubina. Kolekci představí přední české modelky jako Gabriela Dvořáková, Petra Růžičková aj. Můžete se také těšit na welcome drink, občerstvení, taneční vystoupení atd. Po skončení samotné přehlídky bude navazovat pro všechny přítomné After party... Přijďte se podívat, rádi Vás uvidíme...

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka