Motocyklista zemřel po srážce s autem u Janova

Motocyklista na táhlém rovném úseku, který je zakončený dvojitou zatáčkou, vyjel do protisměru, kde narazil do osobního vozidla Toyota.

Cílená propagace v Plzni

Na místě svým zraněním podlehl. Zranění utrpěli i řidič osobního auta a jeho spolujezdec. 

Tachovští dopravní policisté přijali v pondělí oznámení o nehodě, která se stala kolem 17:45 hod. na silnici I/21 u obce Janov. Ve směru od Plané na Novou Hospodu jel na motocyklu značky Kawasaki 34letý cizinec. Z dosavadního šetření a ohledání místa dopravní nehody vyplývá, že řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace a v místě, kde se nachází dvojitá zatáčka ve tvaru „S“, vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Toyota, které řídil 46letý cizinec. Motocyklista při střetu utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl.

 Zranění utrpěli i řidič toyoty a jeho 16letý spolujezdec, kteří byli převezeni záchrannou službou na vyšetření do nemocnice. Odtud byli po ošetření propuštěni do domácího léčení. Policisté s řidičem toyoty před převozem do nemocnice provedli dechovou zkoušku, kterou vyloučili požití alkoholu před jízdou. Při ohledání a zajišťování věcí byla v peněžence motocyklisty nalezena bílá krystalická látka, která při provedeném testu reagovala na metamfetamin. Zda byl motocyklista pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek, bude zřejmé až na základě výsledků nařízené soudní pitvy. Vzniklou škodu policisté odhadli na celkových 300 000 korun, nehodou se i nadále zabývají.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 09.08.2017 07:06



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka