Mulačova nemocnice otevírá novou část gynekologicko-porodnického oddělení

Tento pátek byla slavnostně uvedena do provozu nová lůžková část gynekologicko-porodnického oddělení Mulačovy nemocnice v rámci právě dokončené střešní nástavby nemocnice.

Jarní servisní akce AUTO CB

,,Nové pokoje budou sloužit pacientkám gynekologicko-porodnického oddělení naší nemocnice,” sděluje úvodem ing.Jaroslav Zimmermann, ředitel a jednatel Mulačovy nemocnice. ,,V rámci projektu zde vzniklo 7 nových pacientských pokojů s vlastním sociálním zázemím o celkové kapacitě až 13 lůžek a naše nemocnice tak reaguje na zvýšený počet prováděných operačních zákroků a rovněž na zvýšený zájem rodiček, které oceňují komfortní zázemí nově zmodernizovaných porodních sálů , osobní přístup personálu a menší rodinné  prostředí naší porodnice,” doplňuje Jaroslav Zimmermann. 

Nástavba byla zrealizována  vlastním nákladem  nemocnice v celkové výši 10 mil. Kč , v jejím rámci došlo rovněž i k významnému zlepšení požární bezpečnosti v celé nemocnici. Realizace trvala 6 měsíců a navazuje na dispoziční úpravy a modernizaci porodních sálů Mulačovy nemocnice, které proběhly v dubnu a květnu letošního roku.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.12.2018 13:38



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka