Muž v Domažlicích okradl a fyzicky napadl svou matku

Vzal jí dva tisíce korun, strčil do ní, až upadla na zem, a utekl. Byl vypátrán a obviněn ze spáchání trestného činu loupeže.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dne 2. května 2019 okolo jedné hodiny odpoledne přišel v Domažlicích šestatřicetiletý muž ke dveřím domu, kde bydlí jeho matka, domáhal se vstupu dovnitř a chtěl od matky peníze. Ta ho však odmítla do domu pustit a držela zevnitř pootevřené dveře. Muž do dveří vrazil a ženu přetlačil. Vešel do chodby a dále do pokoje, kde z peněženky své matky vzal dvoutisícovou bankovku. Žena se domáhala vrácení peněz a zastoupila synovi cestu, aby nemohl s penězi odejít. Ten jí nato udeřil rukou do hrudníku, až žena upadla na zem a udeřila se do hlavy. Syn s penězi utekl. Bylo po něm vyhlášeno pátrání. V pět hodin odpoledne byl muž zadržen. Podrobil se orientační zkoušce na přítomnost omamných a psychotropních látek, která byla pozitivní na pervitin.

Kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání trestného činu loupež. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody na dva roky až deset let.   


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.05.2019 06:34



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka