Na plese města Plzně vystoupí tanečníci ze StarDance

Vítězka sedmé řady populární soutěže StarDance herečka Marie Doležalová s Markem Zelinkou a taneční pár letoška Kristýna Leichtová a Václav Masaryk vystoupí na reprezentačním plese města Plzně.

Jarní servisní akce AUTO CB

Společně s orchestrem Zatrestband a plzeňskou formací Suit Up! roztančí v pátek 20. ledna od 20 hodin Měšťanskou besedu.

„Reprezentační ples pořádá město Plzeň už potřinácté a letošní ročník se ponese v duchu ‚Když Plzeň tančí‘. Budou to nejen tanečníci ze známé televizní soutěže, ale i sami Plzeňané, kteří naplní podtitul letošní plesové události,“ uvedl primátor města Martin Zrzavecký.

S orchestrem Zatrestband se ve Velkém sále představí muzikálová a koncertní zpěvačka a herečka Tereza Hálová a zpěvák, herec, tanečník známý z mnoha českých muzikálů Zbyněk Fric. „Zazní rovněž ukázky z představení Kdyby 1000 klarinetů souboru muzikálu plzeňského Divadla Josefa Kajetána Tyla, kterými si připomeneme plzeňského rodáka Jiřího Suchého. Mladou plzeňskou taneční generaci představí v průběhu večera stepaři z plzeňské neprofesionální taneční skupiny Step by Step studio, která letos reprezentovala město Plzeň na mistrovství světa v Drážďanech,“ řekla Jana Komišová, vedoucí Odboru prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně.

Malý sál bude patřit vystoupení plzeňské skupiny Suit Up!, jejíž repertoár je postaven na jazzové klasice i nejlepších a nejznámějších soulových i popových hitech sahajících až do 50. let minulého století. Hudební program v Malém sále doplní výuka tance pod vedením Marie Doležalové a Marka Zelinky.

Vstupenky je možné zakoupit od středy v ceně od 190 do 490 korun, nabízí je Předprodej vstupenek na náměstí Republiky 41.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 13.12.2016 17:03



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka