Na šumavském Špičáku jsou ideální podmínky a málo lyžařů

Počínaje pátkem čeká šumavský Ski&Bike Špičák ještě posledních 11 dnů letošní zimní sezony, než ji areál ukončí o Velikonočním pondělí 2. dubna.

Cílená propagace v Plzni

Podmínky v tomto týdnu jsou naprosto srovnatelné s nejlepšími dny letošního ledna či února. 

„ Držíme si pořád svých standardních 60 cm sněhu na sjezdovkách, které pravidelně oživí i čerstvý přírodní, jako tento týden, kdy nám připadlo něco přes 5 centimetrů prašanu. Stav sjezdovek je díky celodenním mrazům ideální a lyžařů už málo cca do 500 každý den. Kdo si chce pěkné lyžování užít, pár dnů na to ještě má,“ uvádí k aktuálním podmínkám provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.   

Středisko také upozorňuje, že v sobotu 24.3. se jedou na spodní části trojky Slalomové (zhruba od úrovně, kde se láme poma vleku Zalomený) závody v K.O. slalomu. Jinak o víkendu bude otevřena i část areálu pro děti a začátečníky pod hotelem Sirotek.    

Až do konce zimní sezony už se lyžuje za snížené ceny. Jednodenní skipas pro dospělého za 505 korun (- 125 Kč), mládež (15-18 let) za 440 korun (- 110 Kč), děti (6-14) za 360 (- 85 Kč) a rodinný skipas (2 dospělí a neomezený počet vlastních dětí) za 1220 korun (- 195 Kč). Děti do 6 let lyžují celou sezonu za 20 korun.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka